Schoonheidssalon Aurora

Over mij en mijn salon

Na ruim 10 jaar in de horeca te hebben gewerkt, van eetcafé tot gerenommeerd klasse restaurant en van lunchroom tot sterrenhotel van hoge klasse, was het voor mij tijd voor iets echt nieuws. En dat heb ik gevonden, na een opleiding bij de Wellness Academie en heel veel thuis oefenen is Schoonheidssalon Aurora ontstaan uit een liefde voor het laten ontspannen van mensen.

De eerste paar jaar had ik de praktijk aan huis in een van de kamers. Toen we thuis gezinsuitbreiding kregen en ik nog steeds mijn energie en passie kwijt kon in mijn vak heb ik gezocht naar een praktijkruimte in de buurt. En die heb ik gevonden, aan het Kerkplein 1 in Heteren in het bijgebouw van de kerk. Een fijne lichte ruimte in een klassiek pand.

Over mijn merk

Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

Geen overbodige geur- en kleurstoffen, geen overbodige parabenen, geen overbodige minerale ingrediënten, dierproefvrij, milieuvriendelijke verpakking.

Ook voor mannen? (natuurlijk!)

Ik zie over het algemeen dat mijn bezoekers vrouwen zijn. Echter is het voor mannen helemaal niet gek om naar de schoonheidssalon te gaan. Om lekker te ontspannen of voor een goed advies! Mannenhuid vraagt in veel gevallen om een andere behandeling, maar ook daarin ben ik gespecialiseerd. Mijn merk Extenso heeft er ook gewoon een eigen lijn voor, en ook deze heb ik standaard in huis!

Extenso For Men is een compacte, maar complete huidverzorgingslijn afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid. Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging.

Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren, uv-stralen, airconditioning en luchtverontreinigingen zijn enkele voorbeelden van externe invloeden die de mannenhuid dagelijks beschadigen. Daarnaast is de mannenhuid van nature vetter en meer vatbaar voor onzuiverheden. Diverse factoren die vragen om specifieke huidverzorging.

Neem contact op voor advies of een afspraak voor een behandeling!