Behandelingen

Hot stone massage

Hot stone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hot stone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot stone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het is een ideale massagevorm voor mensen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen. Hot stone massage kan ook problemen als slapeloosheid, winterhanden- en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen verminderen.

Gezichtsbehandelingen:

Een introductiebehandeling is een kennismaking waarbij u een huidanalyse krijgt; hierbij wordt bepaald welk type huid u heeft en welke behandeling hiervoor geschikt is. Daarbij wordt uw gezichtshuid gereinigd, krijgt u een masker en sluiten we na het masker af met een dag- of nachtcrème, afhankelijk van de tijd van de handeling.

Een reinigende behandeling is zoals de naam al aangeeft om uw huid volledig te reinigen. Hierbij wordt ook uw huidtype bepaald en daarna wordt een oppervlakte- en dieptereiniging gedaan. Ook eventuele onzuiverheden worden hierbij verwijderd. Na het reinigen breng ik een dag- of nachtcrème aan om de huid weer te revitaliseren.

De basis gezichtsbehandeling bestaat behalve de onderdelen van de introductiebehandeling uit het bijwerken van uw wenkbrauwen

Bij de uitgebreid gezichtsbehandeling krijgt u naast de onderdelen van de basis gezichtsbehandeling ook een ontspannende een gezichts- en decolleté massage.

De meest complete behandeling voor uw gezicht is de luxe gezichtsbehandeling.  hierbij wordt u compleet in de watten gelegd. De behandeling begint met een huidanalyse, daarna een oppervlakte- en diepte reiniging, het bijwerken van uw wenkbrauwen, het verwijderen van eventuele onzuiverheden, een gelaat en decolleté massage, een hand- voet- of hoofdhuid massage, een masker én uiteraard een dag- of nachtcrème.

Lichaamsmassage

Naast gezichtsbehandelingen kunt u ook uw rug- nek- en schouderspieren laten masseren bij een 25 minuten durende ontspannende lichaamsmassage.

Het is ook mogelijk een 45 minuten durende ontspannende lichaamsmassage te kiezen, dan worden ook armen en benen behandeld.

Wimpers en wenkbrauwen.

Uw wenkbrauwen en wimpers zijn natuurlijk ook onderdeel van uw gezicht, deze kunnen door mij ook worden behandeld; epileren of verven van wenkbrauwen of het verven van wimpers is ook mogelijk.

Harsen

Het is ook mogelijk om uw lichaamshaar op bijvoorbeeld uw onderbenen, bovenbenen of beiden te laten harsen in de salon. Ook het harsen van bijvoorbeeld uw bovenlip is mogelijk.